Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: اعضای شورای شهر استان تهران در خصوص وضعیت تاب‌آوری شهرستان‌های اطراف تهران توضیحاتی ارائه کردند.
به گزارش خرداد به نقل از ایسنا، بعداز ظهر امروز چهارمین جلسه علنی شورای شهر استان تهران برگزار شد و اعضای شورای شهرهای تهران به بیان نقطه نظرات خود در خصوص تاب‌آوری شهرستانهایشان در برابر زلزله پرداختند و عظیمی نماینده شورای شهر قرچک با بیان اینکه متاسفانه شهر قرچک 300 هزار نفر جمعیت دارد اما حتی اداره و سازمان هلال احمر ندارد، گفت: هلال احمر نداریم چه برسد به سوله مدیریت بحران!
وی افزود: اخیرا در پی سفر اخیر استاندار تهران به قرچک، شهرداری درخواست اختصاص بودجه برای این کار را ارائه کرده است، گفت: حتی یک سوله بحران در قرچک نداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دغدغه امروز استان تهران، مدیریت پس از زلزله است
به گزارش ایسنا، درخشان نماینده شورای شهر شهریار نیز با بیان اینکه دغدغه امروز ما در استان تهران، مدیریت پس از زلزله است، گفت: ان شاءالله که زلزله‌ای رخ ندهد؛ اما اگر رخ دهد با کسب تجربه می‌توانیم از مدیریت پس از زلزله درس بگیریم.
وی با بیان اینکه مرگ و میر، نجات زیر آوار ماندگان و نرسیدن به موقع امکانات سبب می‌شود که ضربات زیادی ببینیم، گفت: همه می‌گویند شهریار یکی از بهترین هلال احمرها را دارد؛ اما باید اعلام کند که هلال احمر شهریار تنها 25 چادر دارد.
درخشان با بیان اینکه شعارزدگی ما را اذیت می‌کند و لازم است از حرف جدا شویم و به مقام عمل برسیم، گفت: چند سوال دارم و اینکه آیا استان‌های دیگر آمادگی کمک به ما در زمان زلزله را دارند؟ آیا شهرهای دیگر آماده هستند؟ آیا ادوات کوچک برای برداشتن آوار از روی افراد زنده که زیر آوار مانده‌اند را داریم؟ آیا تعداد سگ‌های زنده یاب کافی است؟
وی با بیان اینکه باید نترسیم و مشکلات را بیان کنیم تا مردم بدانند که چه کاری بکنند، تصریح کرد: وقتی در ملارد زلزله آمد بسیاری از مردم هنگام فرار از منزل دچار آسیب شدند که باید تدبیری برای پس از زلزله اتخاذ کنیم.
در ادامه این جلسه، بنار نماینده فیروزکوه شورای شهر استان تهران نیز با بیان اینکه 70 درصد اراضی فیروزکوه ملی است،‌ تصریح کرد: شهرستان فیروزکوه به دلیل گسل‌های متعدد شاهد زلزله‌های زیادی بود اما مطالعاتی انجام گرفت و 9 نقطه که در 100 سال اخیر هیچ زلزله بالای سه ریشتر را نداشته شناسایی شد که این نقاط امن هستند که می‌توان محل اسکان زلزله زدگان را در آن بنا کرد.
آمادگی فیروزکوه برای اسکان موقت تهرانی‌ها در زلزله احتمالی
وی با بیان اینکه برای اسکان 10 میلیون نفر در تهران باید زمینی سه برابر تهران داشته باشیم، گفت: فیروزکوه آماده است که در زمین‌های منابع ملی نسبت به اسکان زلزله زدگان اقدام کند.
در ادامه صفری نماینده ملارد نیز در این جلسه با بیان اینکه پیشنهاد می‌شود سازمان بافت فرسوده در شهرداری‌ها ایجاد شود گفت: در ملارد حتی یک سکوی اسکان موقت نداریم و تنها هشت تخته چادر وجود دارد و دریغ از یک تخت بیمارستانی و این در حالیست که 40 هزار نفر جمعیت داریم.
وی با بیان اینکه 80 درصد اسناد مالکیت در ملارد قولنامه‌ایست، گفت: بنیاد مسکن می‌گوید تنها تا سقف 20 میلیون تومان برای بازسازی و نوسازی منازل می‌دهد و این در حالیست که بسیاری از افراد در این منطقه تحت پوشش کمیته امداد هستند و البته جای سوال است که با 20 میلیون تومان چه می‌شود کرد و این وام‌ها نیز فقط به سند پرداخت می‌شود.
وی افزود: در زمان زلزله همه از زلزله صحبت می‌کنند اما بعد از دو ماه فراموش می‌شود. برچسب ها: شورای شهر ، ستاد بحران ، تهران

منبع: خرداد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۴۸۶۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاتک پلیس امنیت به یک شرکت هرمی در شهریار/۲۸ نفر دستگیر شدند

به گزارش خبرنگار مهر، سردار مهدی کرمی، عصر یکشنبه در جمع خبرنگاران از شناسایی و دستگیری اعضای یک شرکت هرمی در شهریار خبر داد و اظهار کرد: در پی دریافت خبری مبنی بر فعالیت اعضای یک شرکت هرمی در فردوسیه شهریار، بررسی موضوع در دستور کار مأموران پلیس امنیت عمومی غرب استان تهران قرار گرفت.

وی افزود: مأموران پلیس امنیت عمومی غرب استان تهران با انجام اقدامات اطلاعاتی، دفتر شرکت‌های هرمی را شناسایی و با هماهنگی قضائی به محل مورد نظر اعزام و ۲۸ نفر از اعضای این شرکت را دستگیر کردند.

جانشین انتظامی غرب استان تهران با اعلام اینکه کیس، لب تاب و جزوات و کتابچه‌های آموزشی مربوط به شرکت‌های هرمی از مخفیگاه متهمان کشف شد، تصریح کرد: این افراد که عمدتاً از اتباع بیگانه بوده و با تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی در اختیار مرجع قضائی قرار گرفتند.

کرمی با اشاره به اینکه سرگروه‌های شرکت‌های هرمی با وعده‌های پوشالی برای کسب درآمد و اشتغال به جذب افراد به ویژه جوانان در این شبکه‌ها اقدام می‌کنند، خاطرنشان کرد: اینگونه اقدامات مجرمانه با تولید و کارآفرینی در تضاد بوده و اشتغال و حرکت اقتصادی جامعه را مختل خواهد کرد که حل این معضل هوشیاری بیشتر افراد را می‌طلبد.‌‎‌‎‌‎‌

کد خبر 6097485

دیگر خبرها

  • بازداشت اعضای یک شرکت هرمی کلاهبردار در شهریار
  • دستگیری ۲۸ عضو شرکت‌های هرمی در شهریار
  • دستگیری ۲۸ نفر از اعضای یک شرکت هرمی در شهریار
  • پاتک پلیس امنیت به یک شرکت هرمی در شهریار/۲۸ نفر دستگیر شدند
  • راهکارهای مقابله با زلزله تهران در نهمین کنفرانس زلزله‌شناسی
  • پیش‌ بینی ترافیک و زلزله با متاورس شهری
  • تقسیم استان تهران / استان تهران غربی : شهریار، ملارد، بهارستان و پرند / استان تهران شرقی : ورامین، پاکدشت، پیشوا و قرچک
  • جزییات تقسیم استان تهران: در غرب، شهریار، ملارد، بهارستان و پرند تبدیل به یک استان می‌شوند / در شرق، ورامین، پاکدشت، پیشوا و قرچک یک استان جدید می‌شوند
  • پیش‌بینی ترافیک و زلزله با متاورس شهری | شهر هوشمند چگونه شهری است؟
  • جزییات طرح تقسیم استان تهران از زبان استاندار: در غرب، شهریار، ملارد، بهارستان و پرند تبدیل به یک استان می‌شوند و در شرق، ورامین، پاکدشت، پیشوا و قرچک یک استان جدید می‌شوند