Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - علی بیت‌اللهی ،با اشاره به ‌لرزه‌های پس از زمین‌لرزه 4.3 عصر روز گذشته در فیروزکوه اظهار داشت: چند ساعت پس از آن زمین‌لرزه زلزله‌ای به بزرگی دو ریشتر در منطقه دماوند رخ داد که این علاوه بر زمین‌لرزه‌های کوچک منطقه فیروزکوه بود.

وی با بیان اینکه این زمین‌لرزه‌ها نشان از فعال شدن گسل‌های منطقه فیروزکوه دارد، گفت:‌ اینکه این زمین‌لرزه‌ها پیش لرزه یک زلزله بزرگ باشد احتمال کمی دارد اما نمی‌توان درباره آن با قطعیت اطمینان دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کارگروه ملی زلزله با تاکید بر اینکه گسل‌های منطقه فیروزکوه به گسل‌های تهران متصل هستند، اظهار داشت:  قطعا گسلی که در 50 کیلومتری شهر تهران واقع شده می‌تواند در وقوع زلزله بر روی این گسل، شهر تهران را تحت تاثیر قرار دهد.

بیت اللهی افزود: امتداد غربی گسل فیروزکوه حدود 30 کیلومتر با حاشیه شرقی تهران فاصله دارد و اگر بر روی این گسل زلزله بزرگی به وقوع بپیوندد، زلزله تهران محسوب می‌شود. چراکه گسل‌های فیروزکوه به گسل مشاع و گسل شمال تهران متصل هستند و می‌توانند بر لرزه‌زایی گسل تهران تاثیرگذار باشد.

وی با بیان اینکه پس از وقوع زلزله 5.2 ریشتری ملارد، 22 پس لرزه در تهران و اطراف آن به وقوع پیوست گفت: تمام این شواهد نشان می‌دهد که گسل‌های دو منطقه حاشیه شرقی و غربی تهران فعال شده است.

وی ادامه داد: زلزله روز گذشته در فیروزکوه در فاصله 112 کیلومتری از مرکز تهران (اگر مرکز تهران را میدان فردوسی در نظر بگیریم) اتفاق افتاد که از حاشیه شرقی تهران 90 کیلومتر فاصله داشت.

بیت اللهی تاکید کرد: در حال حاضر شاهد وقوع زمین‌لرزه‌هایی در دو بر شرقی و غربی کلانشهر تهران هستیم که این نشان از فعال بودن گسل‌های لرزه‌ای در این مناطق است.

رئیس کارگروه ملی زلزله گفت: البته نمی‌توان پیش بینی کرد که این زمین لرزه‌ها، پیش لرزه یک زلزله بزرگ است و از سوی دیگر اینکه بگوییم این زمین‌لرزه‌ها خطری برای تهران ایجاد می‌کند هم نشان از سواد و علم پایین در این حوزه است.

وی تاکید کرد: زمین‌لرزه‌ها در گره شرقی و غربی یک علامت هشداردهنده است که منطقه از نظر لرزه‌ای ناآرام است و احتمال اینکه زلزله‌ای در میانه این دو گسل رخ بدهد دور از ذهن نیست. بنابراین توصیه من به مردم این است که آمادگی در برابر وقوع زلزله داشته باشند تا در صورت وقوع زلزله‌های بزرگتر به صورت آگاهانه عمل کنند.

رئیس کارگروه ملی زلزله همچنین با اشاره به ادامه دار بودن پس لرزه‌ها در کرمانشاه و کرمان اظهار داشت: وقوع این زلزله‌ها با کمتر از 5 ریشتر می‌تواند لطف الهی باشد چراکه این امکان وجود داشت انرژی زمین در قالب یک زلزله بسیار بزرگ‌تر آزاد شود.

وی افزود: انرژی پس لرزه‌های کرمان دو برابر پس لرزه‌های کرمانشاه بوده البته در حال حاضر شاهد کاهش شدت پس لرزه‌ها در این مناطق هستیم و این نشان می‌دهد که به سکون لرزه‌ای در این مناطق نزدیک می‌شویم.

بیت اللهی با بیان اینکه انتظار می‌رود این پس لرزه‌ها سه تا پنج ماه ادامه داشته باشد گفت: اینکه انرژی زمین با زلزله‌های کوچک در حال وقوع است لطف الهی به مردم ایران است.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۳۴۷۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبرهای جدید وزیر کشور از تقسیم تهران به استان های شرقی و غربی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، احمد وحیدی وزیر کشور در رابطه با تقسیمات استان تهران اظهار کرد: تشکیل استان‌های جدید در غرب و شرق تهران به عنوان یک برنامه کلی در دست بررسی است و پس از طی مراحل در دولت، باید توسط مجلس به تصویب برسد.

بنابر روایت فارس، وی ادامه داد: الحاق برخی شهرستان‌ها به استان‌های تهران شرقی و تهران غربی مشخص شده است اما برخی شهرستان‌ها هنوز قطعی نشده و در دست بررسی است.

وزیر کشور در پاسخ به این سوال که آیا بخش‌هایی از شهرستان ری به استان‌های شرقی و غربی ملحق خواهد شد یا نه؟ گفت: چنین چیزی صحت ندارد.

وحیدی در خصوص تعیین تکلیف شهرستان‌های دماوند و فیروزکوه نیز تصریح کرد: بر اساس طرح‌های کنونی، دماوند و فیروزکوه از استان تهران جدا نخواهند شد.

۲۷۲۱۹

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903195

دیگر خبرها

  • خبرهای جدید وزیر کشور از تقسیم تهران به استان های شرقی و غربی
  • تقسیم تهران به دو استان غربی و شرقی به کجا رسید؟
  • بندرچارک لرزید
  • تشریح طرح تقسیم استانهای غربی و شرقی تهران
  • زلزله خوزستان را لرزاند
  • تقسیم استان تهران / استان تهران غربی : شهریار، ملارد، بهارستان و پرند / استان تهران شرقی : ورامین، پاکدشت، پیشوا و قرچک
  • جزییات تقسیم استان تهران: در غرب، شهریار، ملارد، بهارستان و پرند تبدیل به یک استان می‌شوند / در شرق، ورامین، پاکدشت، پیشوا و قرچک یک استان جدید می‌شوند
  • جزئیات جدید از تشکیل استان‌های غربی و شرقی تهران
  • جزییات طرح تقسیم استان تهران از زبان استاندار: در غرب، شهریار، ملارد، بهارستان و پرند تبدیل به یک استان می‌شوند و در شرق، ورامین، پاکدشت، پیشوا و قرچک یک استان جدید می‌شوند
  • جزئیات طرح تقسیم تهران از زبان استاندار